Se encuentra usted aquí

Campaña #SinAbogadosNohayJusticia - Segona fase

El Consejo General de la Abogacía Española llança avui, 20 d'octubre, una segona fase de la campanya de promoció de l'advocacia "Sin abogados y abogadas no hay Justicia". Amb un enfocament pensat per a promocionar la figura del professional de l'advocacia, que la campanya posa l'accent en l'important nombre de contractes que formalitzem en la nostra vida diària sense llegir ni entendre les condicions del producte o servei que adquirim. A través de diferents exemples, es posa en relleu la importància de comptar amb un advocat/a per a evitar problemes en el futur. La crida dels diferents espots al·ludeix al professional afirmant que “Llegim la lletra petita per tu i molt més”, fent així referència a molts altres serveis que podem prestar-los.

Una primera fase d'aquesta mateixa campanya va ser ja difosa la passada primavera (com ja us van informar en la Comunicació núm. 15/2021) impactant en gairebé 4 milions de persones i rebent un acolliment molt favorable. Han estat precisament aquests bons resultats els que ens han portat a repetir la seva difusió amb la intenció que a ella puguin sumar-se no sols els Col·legis de l'Advocacia, sinó qualsevol despatx individual que vulgui reforçar el seu abast.

Per això us animem a utilitzar els materials de la campanya –disponibles en els enllaços que trobaràs sota aquestes línies–, perquè donant a conèixer la importància de l'assessorament legal ajudem a generar una nova cultura sobre la importància de demanar consell professional abans de signar un contracte. Com més siguem difonent-la, més impacte tindrà.

En aquest enllaç us podeu descarregar els materials editats pel Consejo.

WEB CAMPANYA