Si no visualitzeu el contingut, premeu habilitar contingut o cliqueu aquí
logo_col·legi (habilita contingut remot)
COL·LEGI DE L'ADVOCACIA DE LLEIDA
P/ Sant Joan, 6-8, 1a planta, CP 25007 - Lleida
Tlf 973 238 007
http://www.advocatslleida.org
COMUNICACIÓ
Àrea de comunicació

COMUNICACIÓ NÚM. 29/2022
Dilluns, 21 de novembre de 2022

COMISSIÓ DE LLENGUA DEL CICAC

CURSOS LLENGUA CATALANA PER A ADVOCATS I ADVOCADES

Com cada any i des de fa ja 15 anys, podem oferir als col·legiats i col·legiades els cursos gratuïts de català en col·laboració amb el Departament de Justícia de la Generalitat: CURSOS DE CATALÀ NIVELLS B (B2), C (C1) i LLENGUATGE JURÍDIC per a advocats/des, en modalitat d'autoaprenentatge.

En aquest enllaç trobareu tota la informació relativa a la nova edició dels cursos de català per al 2023. El període d'inscripció sobre avui DILLUNS, 21 DE NOVEMBRE FINS AL DILLUNS 28 DE NOVEMBRE A LES 24.00 H (o fins esgotar les 200 places disponibles). Els interessats heu de fer la inscripció en aquest enllaç.

Els inscrits a tots els cursos (B, C i llenguatge jurídic) seguiran fent l'aprenentatge a través de la plataforma parla.cat. És una plataforma des d'on els alumnes es baixen els exercicis i disposen de moltes eines formatives en català i a la que us hareu de donar d'alta durant el mes de desembre (rebreu un correu del Departament de Justícia amb instruccions de com fer-ho). A la informació consten les hores de dedicació.

A tots els interessats us demanem el compromís en la realització de curs, atès que les places són molt limitades (200 per a tot el col·lectiu) i els cursos, encara que siguin gratuïts per als advocats, tenen un cost que assumeix l'Administració. En aquest sentit, us recordem que, tal com advertíem a les edicions anteriors, els inscrits al curs anterior que no hagin fet el seguiment del curs (és a dir, que no hagin presentat els exercicis) no es podran inscriure enguany.

Si l'advocat/da fa el seguiment, habiliten per poder accedir a un examen amb certificat oficial del Centre d'Estudis Jurídics, equivalent al que expedeix la Direcció General de Política Lingüística.

Els inscrits que abandonin el curs (és a dir, no presentin els exercicis) sense causa justificada, seran penalitzats amb la impossibilitat d'inscriure's a la següent convocatòria.

CALENDARI:

Període d'inscripció: del 21 al 28 de novembre de 2022 (o fins que hi hagi places disponibles). Les inscripcions es faran per estricte ordre d'arribada

Inici del curs: 9 de gener de 2023

Finalització del curs i prova final: juny 2023



Meritxell Estiarte Garrofé
Àrea de Comunicació

diputadacinquena@advocatslleida.org
Col·legi de l'Advocacia de Lleida, P/ Sant Joan, 6-8 Lleida, Tlf. 973 238 007. Avis Legal
Per a donar de baixa la vostra adreça de correu de la llista de distribució i no rebre més butlletins informatius, envieu un mail a col.legi@advocatslleida.org
Per qualsevol pregunta o comentari, escribiu-nos un mail a la mateixa adreça.