Si no visualitzeu el contingut, premeu habilitar contingut o cliqueu .
logo_col·legi (habilita contingut remot)
COL·LEGI DE L'ADVOCACIA DE LLEIDA
P/ Sant Joan, 6-8, 1a planta, CP 25007 - Lleida
Tlf 973 238 007
http://www.advocatslleida.org
COMUNICACIÓ
Àrea de Deganat

COMUNICACIÓ NÚM. 7/2023
Dilluns, 6 de març de 2023

XIII CONGRÉS NACIONAL DE L'ADVOCACIA 2023

Com sabeu, entre els dies 3 i 5 de maig celebrarem al Centre de Convencions de Port Aventura (Tarragona), el XIII Congrés Nacional de l'Advocacia 2023, la principal cita que reuneix la nostra professió cada quatre anys per debatre idees i propostes sobre la seva activitat, desafiaments i inquietuds.

WEB CONGRÉS (programa, inscripció i totes les novetats de l'organització).

La Junta de Govern del Col·legi ha acordat subvencionar, inicialment, la inscripció al Congrés de tots els companys i companyes en un 50% sobre el preu inscripció congressistes 380 € (fins el 5 d'abril)  i 480 € (des del 6 d'abril). En el cas que la partida pressupostària aprovada per al Congrés no quedi esgotada, un cop finalitzat aquest es farà la corresponent liquidació entre tots els assistents, sent la quantitat màxima a subvencionar l'import de la inscripció, és a dir, 380 €. Cada col·legiat ha de tramitar la seva inscripció, podeu fer-la des d'aquest enllaç.

Aquest XIII Congrés de l'Advocacia s'articularà entorn de quatre grans eixos temàtics, les denominades ponències deliberatives liderades per un jurista de prestigi:

  • Exercici dels drets i llibertats avui
  • Avanços i desafiaments de la regulació deontològica
  • Intermediació i els nous models de negoci en la professió
  • Com dissenyar l'especialització i la formació contínua
En aquest enllaç podeu consultar les quatre ponències.

Com veureu, tots els advocats i advocades estem convidats a fer les nostres aportacions, sigui individualment o en grup (amb un màxim de 5 persones). El termini per a presentar comunicacions (oferint esmenes que complementin les ponències i obrin noves perspectives), està obert tot el mes de març.

Pel que s'ha exposat, i per tal d’organitzar i coordinar la participació al Congrés, us convoquem a una reunió informativa el dimecres 15 de març a les 17.00 hores a la seu col·legial.


Cordialment,


Antònia Martí Teruel
Degana
degana@advocatslleida.org
Col·legi de l'Advocacia de Lleida, P/ Sant Joan, 6-8 Lleida, Tlf. 973 238 007. Avis Legal
Per a donar de baixa la vostra adreça de correu de la llista de distribució i no rebre més butlletins informatius, envieu un mail a col·legi@advocatslleida.org.
Per qualsevol pregunta o comentari, escriviu-nos un mail a la mateixa adreça.